Voice Dialogue: Regie over je ‘stemmetjes’

Sinds kort zet ik Voice Dialogue technieken in tijdens ademsessies en bij het Persoonlijk programma M.A.G.I.E. Vandaag wisselde ik met een collega een sessie Voice Dialogue uit.

Voice Dialogue is een geweldige tool die je helderheid verschaft over waar jij jezelf tekort doet. Ook kun je hiermee een oorspronkelijke kwaliteit, die je als reactie op pijnlijke levensgebeurtenis geparkeerd hebt, weer terug veroveren.

Ik ontdekte vanmiddag tijdens deze oefensessie dat mijn eigen woede twee gezichten heeft.De versie ik goed ken is de woede die me afsnijdt van het contact met de ander, die me verstart en van binnen verstrakt. Ik ontdekte dat ik W O E D E echt de ruimte kan geven als pure emotie die tot in iedere cel gevoeld mag worden, zonder alle stemmetjes die er iets van vinden. Op dat moment is WOEDE niets meer en niets minder dan pure LEVENSKRACHT!

Toen ik na de oefening in de spiegel keek, wist ik niet wat ik zag….

HOE IS DAT VOOR JOU? LAAT JIJ JE LEVEN BEPALEN DOOR AL DIE INNERLIJKE STEMMEN OF ZIT JE ZELF ACHTER HET STUUR?

En wil je dit?
• zelf weer de regie pakken
• rust in je hoofd
• ademruimte
• je vitaal voelen

Voice Dialogue pas ik toe in Adem Vrij sessies en in Persoonlijk programma M.A.G.I.E.