Je voeten, je fundering

Voetreflex

Volgens de westerse leer van de voetreflexologie worden alle organen, klieren, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd op de voet. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) bevinden zich veel belangrijke punten en meridianen op de voet en het onderbeen. Die meridianen staan ook weer in verbinding met onze fysieke stelsels. In de voetreflex massage wordt via stimuleren van doorbloeding, de zenuwbanen en de meridianen, het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld. Vermindering van de klacht en een diepe ontspanning zijn het resultaat.

Oefeningen die als huiswerk worden meegegeven, kunnen ondersteunend werken aan het effect van de behandeling.

Voetreflexologie kan o.a. uitkomst bieden bij
• stress gerelateerde klachten
• hormonale klachten
• verstoorde spijsvertering als constipatie en diarree
• slapeloosheid
etc.

De voetmassage werkt diep door na de behandeling. Mijn omgeving merkt op dat ik rustiger en krachtiger ben geworden.
Mary

De behandeling

Ik behandel de zones en drukpunten tot aan de knie. Hou daar met je kleding rekening mee. Per keer stem ik de massage af op de klacht en op wat mijn handen tegenkomen. De sessie duurt ongeveer een uur.

Bij de eerste afspraak vindt een intakegesprek plaats om de behandelingen optimaal op jouw achtergrond en vraag af te kunnen stemmen.
Van het regelmatig ontvangen van deze voetreflexmassages gaat een preventieve werking uit.

Ieder mens verschilt en reageert op zijn eigen manier op de massage. Voor de een is het weldadig, terwijl de ander gevoelige punten kan tegenkomen. Over het algemeen heeft deze therapie een diep ontspannende werking.

De eerste afspraak beginnen we met een intakegesprek om de behandelingen optimaal op jouw achtergrond en vraag af te kunnen stemmen.
Misschien heb je genoeg aan één afspraak maar meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of het PLUS-traject geschikt voor je is. 

Debora heeft ruimte gemaakt tussen de gewrichten waardoor alles weer beter kan doorstromen en bewegen zoveel soepeler gaat. fantastisch! Na een voetoperatie bleef mijn voet dik van het vocht. Dankzij de professionele deskundige aanpak van Debora heb ik het gevoel dat mijn been en voet er weer bij horen. Bovendien is de voet na een paar dagen nog steeds wat dunner.
Claudia
Boek nu!
Voetreflex
Image
Chi Nei Tsang
Shiatsu
Adem Vrij Sessies
GevoelsBewust bewegen