Stel jezelf eens voor dat je weer zou ademen zoals toen je nog maar net op deze wereld was. Als een baby: vol en vrij, in ontspannen overgave!

Adem vrij Sessies

Leven of overleven

Waarom heb ik ademcoaching nodig, ik adem toch al?

Met je eerste ademteug word je welkom geheten in dit aardse leven. Alles is nieuw en nog niet zo bewust. We hebben nog een hoop te leren, maar leven zullen we! Hoe? Dat kijken we af bij onze opvoeders. Zij weten hoe dat moet en maken ons verbaal en non-verbaal duidelijk wat goed is, wat taboe is, wat veilig is. We letten heel goed op.

Het zou kunnen dat je meermaals te horen kreeg dat je niet mocht huilen, dat je geen angst mocht voelen, je beter je best moest doen, je niet aan mocht stellen. Dat je een flinke knul of  een lieve meid moest zijn.

Je ademhaling verbindt je met het moment, verbindt je met het leven. Wanneer jij bewuste of onbewuste signalen hebt ontvangen dat het niet veilig is om iets te voelen, zal je je ademhaling voortaan vervlakken op die spannende momenten. Je ademt minder intens, je wil eigenlijk weg van de situatie of het gevoel. Dit is een geweldig overlevingsmechanisme, goed gedaan! Maar uiteindelijk zorgt dat verdoven van je pijn dat je ook verdoofd bent voor het ervaren van geluk.

En als je dan een groot mens bent, word je opeens bewust. Waarom voel ik dat ik hier niet op mijn plek ben en blijf ik toch? Waarom komt mijn carrière niet op stoom? Waarom kies ik steeds de ‘foute’ partner? Waarom laat ik over mijn grenzen gaan, waarom zien ze me niet?

Wil je in vrijheid ademen? Ademcoaching is een cadeau op ieder moment in je leven waarop je meer uit je leven wil halen!

Het adempatroon dat jij gecreëerd hebt om je veilig te voelen is net zo persoonlijk als je vingerafdruk. Wanneer je op de mat ligt voor een Adem Vrij Sessie, zal je dan ook nooit te horen krijgen dat je het fout doet, Je overlevingsmechanisme heeft het beste met je voor gehad, dat is een natuurlijk gegeven, maar evolutie is dat net zo goed. Je weet diep vanbinnen al dat je verder wil, dat het anders mag, dat het niet meer klopt. Maar hoe dan, wat dan? De Adem Vrij sessies gaan het je geven!

Tijdens de intake krijg je je doel helder, dat is waar je voor gaat. Het enige wat er gevraagd wordt is toewijding aan jezelf, waarom zou dit niet voor jou weggelegd zijn!? De ademhaling doet het werk voor je! De ademhaling brengt beweging in dat wat je niet wilde voelen. Alles wat je doorademt tijdens een ademsessie brengt ruimte voor datgene wat jij zo nodig hebt.

Ben je er klaar voor? Dat te ontvangen, dat te pakken waar jij het meest behoefte aan hebt?

Met deze ademhaling neem je mee voor de rest van je leven:

  • in je eigen kracht te staan tijdens onprettige situaties
  • emoties direct transformeren ipv. vastzetten in je lijf
  • meer zuurstof naar de cellen
  • betere afvoer van afvalstoffen
  • beter slapen
  • betere spijsvertering
  • meer energie
  • minder stress
  • doorbreken hyperventilatie
  • meer plezier

Ik ben als docent verbonden aan de Opleiding voor Ademcoaches bij het opleidingscentrum van Annette Weers.

De Adem Vrij Sessies staan altijd ten dienste aan jouw persoonlijk proces. In de sessie ontstaat een afgestemde mix van technieken uit Kracht van ademen van Annette Weers, Transformational breathing van Judith Kravitz, Chi Nei Tsang drukpunten en inzichten uit de Healing Tao.

Debora biedt zoveel professionele veiligheid dat ik helemaal mijn proces durf aan te gaan. Elke sessie geeft diep inzicht, vertrouwen en mijn basis wordt steviger.
Natanja

De behandeling

We beginnen de eerste sessie met een uitgebreid intakegesprek om je doel helder te krijgen. Jouw wens, bijvoorbeeld: van jezelf houden, je verlies accepteren, in je kracht staan etc. vertalen we naar een helder doel. Daar ga je voor ademen.

Het totale consult duurt ongeveer twee uur. Tijdens de sessie lig je op de mat. Je ademt onder begeleiding (draag gemakkelijke kleding). Shiatsugrepen, affirmaties en trance zijn onderdelen van de behandeling.
De ademsessie bestaat uit drie fasen. In fase 1 wordt je ademhaling geactiveerd. In fase 2 transformeer je met de verbonden ademhaling oude beperkende overtuigingen. In fase 3 wordt alles wat is getransformeerd rustig geïntegreerd in je hele wezen. Je ervaart de diepte en ruimte die je voor jezelf hebt vrijgemaakt!

Bij iedere vervolgafspraak van de Adem Vrij Sessies onderzoeken we samen wat er voor jou nodig is om je doel te bereiken. Wat is er al gelukt, wat heb je nodig, wat mag je nog loslaten?

Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of het PLUS-traject geschikt voor je is. 

"Door zo diep door te ademen kwam het besef dat degeen die mij het meest in de steek had gelaten, ik zelf was. Dat laat ik me niet nog eens gebeuren! Ik voel zoveel ruimte in mijn hart"
Emma
Boek nu!
Adem Vrij Sessies
Image
Chi Nei Tsang
Shiatsu
Voetreflex
GevoelsBewust Bewegen