Het recept voor een wondermiddel

Was jij degeen die tegen me zei:

  • “Ik maak iedere avond een lijstje met waar ik dankbaar voor ben”.
  • “Ik start de dag met in de spiegel kijken en hardop te vertellen wat ik voor moois aan mezelf zie.”
  • “Ik oefen dagelijks de oefeningen voor mijn voeten”.

Ik hou van oefeningen, ik doe ze zelf en geef ze mee. Maar de realiteit van de oefening is, op dinsdagochtend ben je teleurgesteld omdat dat magische effect van de maandagochtend deze keer achterwege blijft.

“Maar HOE DAN???”, probeerde een cliënt mij het WONDERMIDDEL, het recept voor de ultieme oefening die alles op zou lossen, te ontfutselen.
Als ik die zou hebben, was ik nu multi-miljonair. 😉

Geen gehechtheid dus aan het RESULTAAT maar jezelf de tijd geven om te ervaren wat voor jou WEL werkt. Ik geloof stiekem heus wel in wonderen hoor, maar niet dat ze op afroep komen. Dus ga vooral OEFENEN en zelf ONTDEKKEN wat werkt.
Dat doe je door het volgen van jouw unieke innerlijke beweging zodat je evolueert in de richting die jij voor jezelf wenst. En hé, dat heeft soms tijd nodig. Homo sapiens is ook al zo’n 200.000 jaar bezig zich te ontwikkelen.

“En waarom zou ik dat doen?” Om onafhankelijk, autonoom te worden. Krachtig, vitaal en vreugdevoller. Is mijn persoonlijke ervaring.

Oké dan, toch een receptje voor jouw ontdekkingstocht
Evolutie en heling begint met fysiek leren voelen. Ik zie vaak dat mensen met chronische klachten kampen maar niet het echte contrast ervaren van ontspanning versus spanning. Terwijl spanning in het lijf, stress, de oorzaak is van veel gezondheidsklachten is. Op het moment dat je via voelbewustzijn meer en meer in je lijf komt, kun je wanneer je maar wil BEWUST KIEZEN VOOR ONTSPANNING.
Niet te verwarren met futloos en opgebrand hangen op de bank. Het is een ontspanning waarbij de weefsels van je lijf levendig zijn, waarbij je voelt hoe de cellen gevoed worden en ervaart dat er tijd is om in en uit te ademen. Echt ontspannen weefsels zijn vitaal, ademen en geven vrije doorgang aan de energiestroom.

Met plezier begeleid ik je, tijdens de behandelsessies en in de lessen.

En als je toch een wonder wenst: gewoon
LATEN GEBEUREN!