"Wie komt bij jou op de eerste plaats?"

Tarieven en contact

Tarieven

Therapie Intake Vervolg PLUS-traject
Voetreflex 1,5 uur - €127,- 1 uur - €87,- 4x binnen 6 weken €312,-
Shiatsu 1,5 uur - €127,- 1 uur - €87,- 4x binnen 6 weken €312,-
Shiatsu Extra 2 uur - €167,- 1,5 uur - €127,- 4x binnen 10 weken €456,-
Chi Nei Tsang 2 uur - €167,- 1,5 uur - €127,- 4x binnen 10 weken €456,-
Gevoelsbewust Bewegen 2 uur - €167,- 2 uur -
*
4x binnen 12 weken €588,-
Adem Vrij Sessies ** 2 uur - €167,- 4x binnen 12 weken €604,-

* GevoelsBewust Bewegen sessies zijn alleen als Plus traject te boeken
**Bij Adem Vrij Sessies is de intake inbegrepen.

Intake, losse behandelingen en Plus-traject
Voor de allereerste afspraak - het intake-consult - trekken we een extra half uur uit. Dit intake-consult bestaat uit twee essentiële bouwstenen en is echt bedoeld om helder te krijgen wat aan de basis ligt van jouw klachten. We beginnen met het intakegesprek om inzicht te krijgen. Daarna, tijdens de intake-behandeling, vertelt jouw lichaam het verhaal. Het kan bijvoorbeeld dat jouw buikpijn te maken heeft met het feit dat er in je leven gewoon teveel aan de hand is om in een keer te kunnen verteren. Of dat de spierspanning die je hebt je tegenhoudt om open en vrij het leven in te ademen. Dat de pijn in nek- en schouder komt doordat je vergeet dat je een lichaam hebt als het werk achter je beeldscherm je opslokt.

Misschien heb je genoeg aan één afspraak maar meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of het PLUS-traject geschikt voor je is. 

Afhankelijk van hoe het met je gaat, kunnen er na deze eerste vier sessies, aanvullende afspraken worden ingepland.

Gelukkig hoef jij nog niet te weten welke behandeling gaat werken. Helder krijgen, waar wil jij van af, waar wil je meer van?  Daar ben ík voor.

Je ontvangt na afloop van iedere behandeling een factuur die je bij je zorgverzekeraar in kunt dienen wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Dit is de vergoedingenlijst 2019 zoals mijn beroepsvereniging LVNG die gepubliceerd heeft. Check het om zeker te zijn nog even bij je eigen zorgverzekeraar.

Boek nu!

Gratis advies

Dat je niet weet wat voor jou de beste aanpak is, snap ik heel goed. Daar ben ik voor. Boek nu je gratis Bel-me-Inzichtsessie van 20 minuten en kom erachter welke aanpak jou het meest op gaat leveren.

Het gesprek is vrijblijvend en je krijgt minstens 1 inzicht. En als ik voel dat je bij mij niet op de juiste plek bent, vertel ik je welke stappen beter bij jou passen.