"Wie komt bij jou op de eerste plaats?"

Tarieven en contact

Tarieven

Therapie Intake Vervolg PLUS-traject
Voetreflex 1,5 uur - €131,- 1 uur - €92,- 4x binnen 8 weken €327,-
Shiatsu 1,5 uur - €131,- 1 uur - €92,- 4x binnen 8 weken €327,-
Shiatsu Extra 2 uur - €167,- 1,5 uur - €131,- 4x binnen 12 weken €467,-
Chi Nei Tsang 2 uur - €167,- 1,5 uur - €131,- 4x binnen 12 weken €467,-
Gevoelsbewust Bewegen 2 uur - €167,- 1,5 uur - * 4x binnen 12 weken €467,-
Gevoelsbewust Bewegen Extra 2 uur - €167,- 2 uur - * 4x binnen 12 weken €607,-
Adem Vrij Sessies 2 uur - €167,- 2 uur - €167,- 4x binnen 12 weken €607,-
Integraal behandeling** 2 uur - €167,- 2 uur - €167,- 4x binnen 12 weken €607,-

* GevoelsBewust Bewegen sessies zijn alleen als PLUS-traject te boeken

** Integraal behandelingen zijn een intense interventie door de combinatie van behandeling, coaching en oefeningen. Je speelt een actieve rol in het herstelproces. Je neemt zelf verantwoordelijkheid en krijgt de regie over je leven terug.

Intake, losse behandelingen en Plus-traject
Voor de allereerste afspraak - het intake-consult - trekken we een extra half uur uit. Dit intake-consult bestaat uit twee essentiële bouwstenen en is echt bedoeld om helder te krijgen wat aan de basis ligt van jouw klachten. We beginnen met het intakegesprek om inzicht te krijgen. Daarna, tijdens de intake-behandeling, vertelt jouw lichaam het verhaal. Het kan bijvoorbeeld dat jouw buikpijn te maken heeft met het feit dat er in je leven gewoon teveel aan de hand is om in een keer te kunnen verteren. Of dat de spierspanning die je hebt je tegenhoudt om open en vrij het leven in te ademen. Dat de pijn in nek- en schouder komt doordat je vergeet dat je een lichaam hebt als het werk achter je beeldscherm je opslokt.

Misschien heb je genoeg aan één afspraak maar meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult - de intake - kijken we of het PLUS-traject geschikt voor je is. 

Afhankelijk van hoe het met je gaat, kunnen er na deze eerste vier sessies, aanvullende afspraken worden ingepland.

Gelukkig hoef jij nog niet te weten welke behandeling gaat werken. Helder krijgen, waar wil jij van af, waar wil je meer van?  Daar ben ík voor.

Je ontvangt na afloop van iedere behandeling een factuur die je bij je zorgverzekeraar in kunt dienen wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Dit is de lijst met vergoedingen in 2022 zoals mijn beroepsvereniging LVNT die gepubliceerd heeft. Check het om zeker te zijn nog even bij je eigen zorgverzekeraar.

Onder mijn begeleiding ga je aan de slag met de zelfmassage van je buik of van de reflexzones van je voet. Ik geef doeltreffende oefeningen  uit het GevoelsBewust Bewegen voor de pijn in je onderrug, nek, schouders.... etc.. Ik begeleid je ademhaling naar een rustiger patroon.

Ook begeleid ik jou met therapeutische oefeningen die door Bill Palmer en Teresa Hadland zijn ontwikkeld, speciaal voor online sessies.

Online sessie Per keer Speciaal tarief
Unlock Yourself Shiatsu 1 uur € 47,00

Maak je afspraak telefonisch via een berichtje of via mail. Lees meer.

Gelukkig mag ik je ontvangen. Het Coronavirus is nog steeds actief, dus zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor onderling contact.
Ik vraag jou als cliënt voorafgaand aan de behandeling deze 2 documenten aandachtig door te lezen.

Ik draag tijdens het behandelen een mondkapje. Jij hoeft dat niet te doen. Ik vind het belangrijk dat het uitademen van afvalstoffen die vrijkomen tijdens een behandeling niet belemmerd wordt. Wanneer jij toch een mondkapje wil dragen respecteer ik dat.

Ik bevorder de luchtkwaliteit in de praktijkruimte zoveel mogelijk met natuurlijke ventilatie. Ook maak ik om die reden gebruik van een ionisator en een luchtbevochtiger.

Regels i.v.m. COVID-19

Leidraad-infectiepreventie-Covid-19

Boek nu!

Gratis advies

Dat je niet weet wat voor jou de beste aanpak is, snap ik heel goed. Daar ben ik voor. Boek nu je gratis Bel-me-Inzichtsessie van 20 minuten en kom erachter welke aanpak jou het meest op gaat leveren.

Het gesprek is vrijblijvend en je krijgt minstens 1 inzicht. En als ik voel dat je bij mij niet op de juiste plek bent, vertel ik je welke stappen beter bij jou passen.