Cursus en workshop

handen geven voetreflex
Privé voor 2 - cursus voetreflex

veel persoonlijke aandacht

na 4 lessen kun je al een ontspannende behandeling geven

Image
PRIVÉ VOOR 2 - CURSUS MASSAGE

de krachtigste massagegrepen

met je handen luisteren naar het lijf

Image
PRIVÉ VOOR 2 - CURSUS GEVOELSBEWUST BEWEGEN

samen ontdekken

oorspronkelijk bewegen, behoud van je gewrichten

Image
Gouden lessen in je lijf

simpele oefeningen botbewustzijn

dag en nacht een ontspannen lijf en rustig hoofd

Haags docententeam Debora, Victorine, Robert
TRAIN MET ONS MEE

samen met Robert van den Bosch
en Victorine Binkhorst

bewegingsvrijheid zoals dat oorspronkelijk bedoeld is

Naast het geven van behandelingen in mijn praktijk ben ik super enthousiast om de kennis die ik heb opgedaan met lichaamswerk en het profijt wat ik dagelijks ervaar in mijn eigen lijf te delen met anderen.

Check de agenda voor actueel aanbod van Gouden lessen in je lijf. Deze workshops en cursussen zijn gebaseerd op het GevoelsBewust Bewegen. Ik ben een van de weinige docenten die door grondlegster Denise Bloemen zijn opgeleid om dit door te geven. Cursussen en workshops GevoelsBewust Bewegen geef ik ook op uitnodiging. Mail me voor de mogelijkheden.

De Privé voor 2 - cursus voetreflex, de Privé voor 2 - cursus massage, en de Privé voor 2 - cursus GevoelsBewust Bewegen plan ik op verzoek met je in.
Andere cursussen en workshops die ik verzorg, creëer ik aan de hand van een bepaald thema. Bv. wat doet ademhaling bij pijnbeheersing, diepe buikmassage bij overgangsklachten, partneryoga icm. massage etc.

Voor beroepsopleiding CSMBK verzorgde ik regelmatig lessen en basiscursussen voetreflex en shiatsu. Bij de ademcoach-opleiding van Annette Weers geef ik een aantal dagen les, zowel in de ademcoachopleiding als in de de vervolgopleiding ademcoach advanced.

Op uitnodiging van yoga studio's, spirituele centra etc. verzorg ik adem-bevrijdende dag-workshops.

Interesse in een cursus of workshop, mail of bel met je wensen. De lessen die ik aanbied, stel ik op maat samen.

Ik sta als docent ingeschreven in het register van het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

CRKBO-logo