Cursus en workshop

Image
Gouden lessen in je lijf

simpele oefeningen botbewustzijn

dag en nacht een ontspannen lijf en rustig hoofd

Image
Privé voor 2 cursus voetreflex

veel persoonlijke aandacht

na 4 lessen kun je al een ontspannende behandeling geven

Image
GevoelsBewust Bewegen vanuit de botten

samen met Robert van den Bosch

bewegingsvrijheid zoals dat oorspronkelijk bedoeld is

Naast het geven van behandelingen in mijn praktijk ben ik super enthousiast om de kennis die ik heb opgedaan met lichaamswerk en het profijt wat ik dagelijks ervaar in mijn eigen lijf te delen met anderen.

Check de agenda voor actueel aanbod van Gouden lessen in je lijf. Deze workshops en cursussen zijn gebaseerd op het GevoelsBewust Bewegen. Ik ben een van de weinige docenten die door grondlegster Denise Bloemen zijn opgeleid om dit door te geven.

De Prive cursus voetreflex plan ik op verzoek met je in.
Andere cursussen en workshops die ik verzorg, creëer ik aan de hand van een bepaald thema. Bv. wat doet ademhaling bij pijnbeheersing, diepe buikmassage bij overgangsklachten, partneryoga icm. massage etc.

Voor beroepsopleiding CSMBK verzorgde ik regelmatig lessen en basiscursussen voetreflex en shiatsu. Bij de ademcoach-opleiding van Annette Weers geef ik een aantal dagen les, zowel in de ademcoachopleiding als in de de vervolgopleiding ademcoach advanced.

Op uitnodiging van yoga studio's, spirituele centra etc. verzorg ik adem-bevrijdende dag-workshops.

Interesse in een cursus of workshop, mail of bel met je wensen. De lessen die ik aanbied, stel ik op maat samen.

Ik sta als docent ingeschreven in het register van het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

CRKBO-logo