LESSEN IN JE LIJFPRIVE CURSUS VOETREFLEX

CURSUS EN WORKSHOP

Naast het geven van behandelingen in mijn praktijk ben ik super enthousiast om de kennis die ik heb opgedaan met lichaamswerk en het profijt wat ik dagelijks ervaar in mijn eigen lijf te delen met anderen.

Check de agenda voor actueel aanbod van Lessen in je lijf.

De Prive cursus voetreflex plan ik op verzoek met je in.
Andere cursussen en workshops die ik verzorg, creëer ik aan de hand van een bepaald thema. Bv. wat doet ademhaling bij pijnbeheersing, diepe buikmassage bij overgangsklachten, partneryoga icm. massage etc.

Voor beroepsopleiding CSMBK verzorg ik regelmatig lessen en basiscursussen voetreflex en shiatsu. Bij de ademcoach-opleiding van Annette Weers neem ik onderdelen van de kennisoverdracht op me. Op uitnodiging van yoga studio’s, spirituele centra etc. verzorg ik adem-bevrijdende dag-workshops.

Interesse in een cursus of workshop, mail of bel met je wensen. De lessen die ik aanbied, stel ik op maat samen.
  • Ik sta als docent ingeschreven in het register van het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).