Privé voor 2 cursus voetreflex

Wil je zelf leren hoe je voeten kan masseren? Ik deel graag mijn kennis met je in deze Privé-voor-2 cursus voetreflex. Bij de hbo-opleiding CSMBK in Den Haag heb ik zowel basiscursussen, workshops als lessen aan de beroepsopleiding voor mijn rekening genomen. Het voordeel van deze kleinere setting is dat ik je optimale aandacht kan geven om de grepen verantwoord uit te leren voeren.
Ik verheug me er op om je in mijn rustige praktijkruimte net zo enthousiast te maken voor het helende effect van voetreflex als ik dat zelf ben!

Voor wie?

Het kan zijn dat je nog helemaal geen ervaring hebt, het kan ook zijn dat je je vaardigheden als lichaamswerker uit wil breiden met extra technieken. Iedereen is welkom. Het leuke van deze opzet is, is dat ik het cursusprogramma afstem op jouw wensen en mogelijkheden.
Je bent bijvoorbeeld, zonder ervaring, na vier lessen van 2,5 uur al in staat een complete ontspannende voetreflexbehandeling te geven.

Bouwstenen van de cursus

- ontspannende grepen (Dwight Byers)
- behandelgrepen (Dwight Byers en Hannah Marquardt)
- topografie van de voetreflex
- effectieve meridiaanpunten
- hoe je voor jezelf zorgt als behandelaar (voor, tijdens en na de behandeling)
- aandacht voor je eigen fysieke houding
- etc.

Tipje van de sluier, lees meer...

Je krijgt les met zijn tweeën. Je geeft dus niet alleen een behandeling, je ontvangt er ook één. Zo ervaar je zelf het effect van een greep. Ook leuk om het geleerde op elkaar te kunnen oefenen.

Dus schrijf je in met je beste vriendin, je dochter of je partner; mail, bel of stuur het contactformulier voor meer info.

Docent

Ik, Debora, heb ruime ervaring in het geven van lessen op hbo-niveau aan erkende opleidingen csmbk.nl en annetteweers.nl. Het belangrijkst vind ik het delen van kennis die ik zelf als verrijking van mijn leven ervaar. Ik sta als docent geregistreerd bij het CRKBO.

Details

Duur van de cursus

4 lessen van 2,5 uur
Wekelijkse lessen op doordeweekse dagen in de ochtend, middag of avond. Inplannen in overleg.

Per les ontvang je werkbladen tbv. de voor jou op maat gemaakte syllabus.
Ik adviseer je om het boek 'Werkboek voetreflexologie' van Dwight C. Byers aan te schaffen.

Na afloop van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat.

Kosten van de cursus

– € 72,00 per les van 2,5 uur, per persoon
– betaling via overmaking, voorafgaand aan de cursus