"Ik voel me thuis"

Ondersteuning online

Innerlijke rust is ongeveer het grootste goed dat ik te bieden heb in mijn praktijk. Die rust voelde ik als één van de meer gewenste aspecten toen ons land stilviel tijdens de corona-uitbraak.

En toch bleek stilzitten en afwachten GEEN optie voor mij. Ik had namelijk al teveel opluchting en bevrijding meegemaakt van mensen die bij mij de deur uitliepen. Soms al na één behandeling, vaker aan het einde van een wat langer traject of programma.

Teveel resultaat en voldoening om zomaar te stoppen met dit werk. Vanuit die passie ontdekte ik –en een aantal cliënten met mij– dat je zelfherstellend vermogen heel goed aangesproken kan worden in online sessies.

Die optie blijft dus, ook nu je weer welkom bent in de praktijk.

Online begeleiding. Lekker vanuit je eigen huis, geen reiskosten, je favoriete thee bij de hand.

Speciaal tarief

Intake 95,25 ipv. 127,00. Sessie van een uur 65,25 ipv. 87,00.

Zelfzorg op maat

Er is veel mogelijk! Onder mijn begeleiding ga je aan de slag met de zelfmassage van je buik of van de reflexzones van je voet. Ik geef doeltreffende oefeningen (GevoelsBewust Bewegen) voor de pijn in je onderrug, nek, schouders.... etc.. Ik begeleid je ademhaling naar een rustiger patroon.

Van stress naar rust, naar ontspanning, beter slapen en uitgerust wakker worden.

Zijn online sessies nieuw voor je? Je ontvangt een duidelijke handleiding van me. Het enige wat jij nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met camera en microfoon.

Ik werk met een professionele beveiligde versie van Zoom. Als je liever via Skype contact maakt, prima.

"Heel gek, maar het is net alsof ik direct minder pijn voel."
Jack, 68 jaar
Boek nu!
Chi Nei Tsang
Shiatsu
Voetreflex
Adem Vrij Sessies
GevoelsBewust Bewegen
close
Blijf als eerste op de hoogte van aanbiedingen!