"Ontdek je M.A.G.I.E., word meester van jouw mogelijkheden"

Programma M.A.G.I.E.

Herken jij één van deze:

 • ik ben aan het overleven in plaats van leven
 • ik ben mezelf kwijtgeraakt
 • ik kan niet meer normaal genieten door mijn chronische gezondheidsklachten
 • ik word beheerst door mijn angstige gedachten
 • ik voel me constant moe en futloos

Als jouw mantra is: "ik moet er maar mee leren leven", sta er dan eens bij stil dat jouw lichaam elke seconde miljoenen cellen opruimt en vervangt door nieuwe. Morgen hoef jij niet dezelfde te zijn als vandaag.

Als jij zo langzamerhand niet meer weet waar je moet beginnen om dit te doorbreken….ik heb wat voor je. Het half-jaar-programma M.A.G.I.E.

Na een half jaar M.A.G.I.E. heb je geleerd hoe je kan luisteren naar de signalen van je lijf. Het zelfherstellend vermogen van je lijf heeft een boost gekregen. Je hebt inzicht in de wisselwerking tussen geest en lijf en hoe je dat kan beïnvloeden. Ik heb het niet voor je opgelost, ik heb je begeleid, je doet het zelf. Zó kom je in je eigen kracht!

Ik nodig je uit om NIEUWSGIERIG TE ZIJN NAAR DE M.A.G.I.E IN JEZELF. Aan jou de vraag, ben jij bereid…

 • écht te luisteren naar jouw verlangen?
 • te ontdekken met welke fysieke en mentale blokkades jij jezelf saboteert?
 • de regie terug te pakken in je herstel?
 • met plezier in actie te komen
Wat we gaan doen

M.A.G.I.E. is een complete, op jouw diepste wens afgestemde mix van lichaamsgerichte coaching, oefeningen en behandelingen. Een intens en verrijkend pad. Je zal je zowel gedragen voelen als ook uitgedaagd om naar je patronen te kijken: “Oh, dus dit is wat ik doe”.

Per sessie werken we aan wat het meeste op gaat leveren. Ruimte geven aan je ademhaling, kracht van je nulpunt leren voelen, spierspanning loslaten, ontmaskeren van beperkende overtuigingen, je buikorganen in balans brengen, vergroten van je draagkracht via je botten enz.

Formule

Praktijksessies worden afgewisseld met online check-ups (lekker vanuit je eigen luie stoel). Het gaat in dit programma erom dat wat jij leert voelen in je lijf wordt vertaalt in het zetten van de juiste stappen. Jij hebt de regie over dat wat jij wil!

Zodat je meer en meer vertrouwt op de keuzes die je maakt. Jouw M.A.G.I.E. verankerd in je dagelijks leven.

   Hier gaan we voor
   • van vicieuze cirkel naar vrij ZIJN
   • van pijn naar vitaliteit
   • van trauma naar heling
   • van disbalans naar groei
   • van angst naar liefde
   • van moedeloos naar geïnspireerde actie

   Je belichaamt wie je werkelijk bent. HIER en NU.

   "Ik heb meer energie, ik ben zelfbewuster geworden én ik ben veel zachter voor mezelf! Ik gun mezelf regelmatig een time-out om te voelen: hoe is het écht met me? Ik heb grote stappen gezet. Van overleven ben ik gegaan naar leven! Het pad slingert verder. Ik ben nieuwsgierig naar de rest van de tocht! "
   Tybo, 57 jaar

   Jouw unieke M.A.G.I.E.-programma

   • Intake sessie van 2 uur
   • Persoonlijk power plan
   • 6 maanden 1:1 begeleidingen coaching via het lijf
   • De kick van het zelf ontdekken in je lijf
   • Tools waarmee je je vitaliteit verankert in je leven
   • Helderheid krijgen: waar wil je meer van en wat laat je gaan
   • 7 body-coachingssessies van 2 uur(mix van behandelingen en oefeningen)
   • Uniek: tussentijdse online check-ups voor meer inzicht
   • 8 facturen tbv. je zorgverzekeraar
     Liever eerst vrijblijvend kennismaken en bespreken of dit iets voor je is?
     "Ik durf in mijn lichaam te zijn. Ik voel nu op tijd mijn grenzen en dat maakt echt een enorm verschil. Ik kijk nu met een zachte blik naar mezelf. Ik heb echt geleerd dat het oké is wat ik voel en ik durf te vragen wat ik nodig heb."
     Manon, 29 jaar