"Ontdek je M.A.G.I.E., word meester van jouw mogelijkheden"

Programma M.A.G.I.E.

Vind jij dat je niet mag klagen, tevreden moet zijn, maar dit is wat je al veel te lang voelt:

 • ik ben aan het overleven in plaats van leven
 • door mijn chronische gezondheidsklachten lukt het me niet meer om normaal te genieten
 • ik voel me constant moe en futloos
 • ik wil niet meer beheerst worden door angst
 • ik verlang naar rust in mijn lichaam en acceptatie van mezelf

Dit is niet voor iedereen. Maar ben jij vastberaden om jezelf NU het beste van het beste te gunnen? Ben je bereid om een half jaar lang jouw aandeel te leveren in je herstel. Durf jij het diepe in te te duiken en in jezelf te ontdekken welke blokkades jou belemmeren? En wil je leren hoe je jezelf kan helen? Kies dan voor dit programma met een op jou afgestemde mix van behandelingen, coaching en oefeningen. De snelste weg naar gezondheid en leven vanuit je kracht.

Ik beloof je: het kan! Alles is er namelijk al voor je.

Maar hoe dan….? Jij hoeft het nog niet te weten, dat is zo lekker aan dit magische programma. Ik ga jou helpen het in jezelf te ontdekken.

Als jouw mantra is: "ik moet er maar mee leren leven", sta er dan eens bij stil dat jouw lichaam elke seconde miljoenen cellen opruimt en vervangt door nieuwe. Morgen hoef jij niet dezelfde te zijn als vandaag.

Daarom voor jou - UNIEK MENS - een programma dat het beste van alles wat ik verzameld heb, in zich verenigt. Een programma dat ik ook nog eens per sessie aanpas aan datgene wat op dat moment het meest in jouw belang is. Afgestemd op wat het beste voor jou werkt. Je ademhaling heropenen, je nulpunt ontdekken, spierspanning loslaten, je bevrijden van beperkende overtuigingen, contact met je buikorganen herstellen, draagkracht van je botten etc.. Alles is mogelijk.

Zodat jij daar komt waar je zo naar verlangt: het hervinden van je eigen kracht. Terug naar deze voedende bron in jezelf.  Dat is wat je gaat ontdekken. De schakelaar van je zelfherstellend vermogen gaat om, je energie stroomt.

Bevrijding:

 • van vicieuze cirkel naar vrij ZIJN
 • van pijn naar vitaliteit
 • van trauma naar heling
 • van disbalans naar groei
 • van angst naar liefde
 • van moedeloos naar moeiteloos

Jouw unieke M.A.G.I.E.-programma

 • Intake sessie van 2 uur
 • Persoonlijk power plan
 • 6 maanden 1:1 begeleiding en coaching via het lijf
 • De kick van het zelf ontdekken in je lijf 
 • Tools die je vitaliteit verankeren voor de rest van je leven
 • Waar wil je meer van en wat laat je gaan
 • 7 body-coachingssessies van 2 uur (mix van behandelingen en oefeningen)
    • 8 facturen tbv. je zorgverzekeraar
    "Ik durf in mijn lichaam te zijn. Ik voel nu op tijd mijn grenzen en dat maakt echt een enorm verschil. Ik kijk nu met een zachte blik naar mezelf. Ik heb echt geleerd dat het oké is wat ik voel en ik durf te vragen wat ik nodig heb."
    Manon, 29 jaar

    Extra ondersteuning

    "Wat zijn de juiste stappen voor mij en wanneer zet ik ze. En hoe dan?" Juist op de momenten dat je voelt dat je vastloopt op weg naar je doel kun je rekenen op mijn steun.

    In dit persoonlijk programma heb je tussen de praktijksessies in exclusief toegang tot mij. Een soort 'eerste hulp' zeg maar. Wanneer jij het het hardst nodig hebt: extra online ondersteuning, gewoon omdat ik wens dat jij tot in iedere cel van je lijf voelt:

    JAAAA, het is wel mogelijk!

      Gratis advies

      Dat je niet weet wat voor jou de beste aanpak is, snap ik heel goed. Daar ben ik voor. Boek nu je gratis Bel-me-Inzichtsessie van 20 minuten en kom erachter welke aanpak jou het meest op gaat leveren.

      Het gesprek is vrijblijvend en je krijgt minstens 1 inzicht. En als ik voel dat je bij mij niet op de juiste plek bent, vertel ik je welke stappen beter bij jou passen.