Ervaringen

Ik heb vorig jaar samen met mijn schoonzus bij Debora de privé cursus voetreflexologie privé voor 2 gevolgd. Wij hebben heel veel geleerd en na de cursus kun je al een ontspannende voetreflexbehandeling geven. Omdat het een privé cursus voor twee is krijg je zo alle aandacht en kun je veel oefenen en ook zelf ontvangen. Debora legt alles geduldig en helder uit. Het was super. Echt een aanrader voor wie geïnteresseerd is in voetreflexologie.
Cisca

Toen ik begin 2017 na een zware operatie 33 bestralingen moest ondergaan heb ik naar ondersteunende therapieën gezocht. Ik vond onder anderen Debora Goedewaagen en haar voetreflexologie. Haar werkwijze en optreden waren zó rustgevend en liefdevol dat ik er zeker energie uit heb geput.
Dankjewel Debora,

Willem

Het is wonderlijk mooi te ervaren hoe Debora met subtiele en zachte aanrakingen heel je lijf laat stromen en doet ontspannen. Zij heeft mij een stapje verder gebracht in het loslaten van de chronische kramp in mijn nek en heup. Na een vijftal voetmassages ga ik binnenkort een Adem Vrij Sessie bij haar doen.
Marja

De afgelopen periode is voor mij een overgangsfase geweest op een groot aantal gebieden in mijn leven, zoiets kost erg veel energie en iedere hulp op dit gebied heb ik met beide handen aangegrepen. Ik was voor mijn werk regelmatig in het Verre Oosten in aanraking gekomen met de heilzame werking van voetreflex en de uitwerking op je lichaam. De behandelingen in Scheveningen zijn voor mij een fantastische manier geweest om van tijd tot tijd weer even op te laden of gewoon te ervaren wat het met je doet,
Hartelijk dank hiervoor,
Lydia

De massage was heerlijk. Je raakt alleen mijn voeten aan, maar het voelt alsof je met een kwastje door mijn lijf heen gaat. Dat geeft een diepe ontspanning,
Betty

Vandaag een hele fijne Chi nei tsang (buikmassage) mogen ervaren bij Debora…..
Wat een mooie ervaring. Met zoveel aandacht werd er met mij en mijn buik “gewerkt” na afloop voelde ik me weer veel dichter bij mezelf, is er meer ruimte en rust gekomen. Voor mij is er geen twijfel of ik dit nog een keer ga doen, heb meteen weer een afspraak gemaakt.
Dank je wel Debora.

N.

Na de voetreflexmassage van Debora voelde mijn hele lichaam weldadig aan; alles stroomde weer door en elke vezel kon weer ademen, en zo kon ik heel relaxed m’n baarmoederonderzoek in,
V.

Ik heb ongeveer een maand geleden een voetreflexmassage bij je gehad. Ik voelde me na afloop nog lang ontspannen, heerlijk!
C.

Na de buikmassage van Debora voelde ik me als herboren, diep ontspannen, helemaal uitgerust en vol frisse nieuwe energie. Ook zakte mijn aandacht meer naar mijn buik, waardoor het rustiger werd in mijn hoofd. Door de massage ontdekte ik hoeveel spanning er eigenlijk in mijn buik zat en hoe effectief deze buikmassage is om te ontspannen. Echt heerlijk en een aanrader voor iedereen die meer contact wil maken met zijn/haar buik/basis.
S.