Behandelingen

chi Nei Tsang

detox maakt ruimte

deze diepe buikmassage bevrijdt stagnatie in de buikorganen

Shiatsu

voel je fitter

massage van drukpunten voor het hele lijf en alle lagen, maakt los wat vast zit, geeft energie

Voetreflex

Diepe ontspanning en verlichting

via de reflexpunten in je voeten een gezonde basis

Gevoelsbewust Bewegen

ontspan je spieren en BEWEEG MET bewuste botten

HOU VEEL MEER ENERGIE OVER EN VERMINDER FYSIEKE KLACHTEN

Adem vrij sessies

voor de rest van je leven!

krachtige ademcoaching: Bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en geniet van wie je werkelijk bent

Boek nu!

Waarom lichaamstherapie

Welke fysieke blokkades, beperkende overtuigingen, blinde vlekken staan nog tussen jou en een stress- en pijnvrij bestaan? Er zijn oplossingen waardoor je straks zegt, zo simpel, ik had nooit gedacht dat dit voor me mogelijk was…

Of we het nu hebben over onze botten, spieren, zenuwen, organen, hormonen, emoties of energiebanen, alles functioneert in samenhang. Deze systemen reageren zowel op elkaar als op invloeden van buitenaf: het weer, wat we eten, ons werk, waar we vandaan komen, de gedachten die we over onszelf hebben… We ervaren onszelf als massa, maar wist jij dat alle massa van een menselijk lichaam in feite niet groter is dan een speldenknop! De ruimte die er tussen zit is energie en informatie. In beweging.

Met de lichaamstherapie richt ik me op de samenhang en de bewegingsruimte die je lichaam van oorsprong in zich draagt. Je zelfherstellend vermogen is gigantisch! In feite heel jij jezelf. Hoe krachtig is dat!?

Ik geloof wel in routine maar in mijn praktijk werk ik er nooit mee. De een heeft genoeg aan een losse behandeling terwijl de ander gebaat is bij een Plus-traject of een Persoonlijk programma M.A.G.I.E.

Losse behandeling of PLUS-traject

Meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of dit PLUS-traject geschikt voor je is.

M.A.G.I.E.

Meester worden van je eigen mogelijkheden. De M.A.G.I.E. ontdekken in je lichaam.

Dit is niet voor iedereen. Maar ben jij vastberaden om jezelf NU het beste van het beste te gunnen? Ben je bereid om een half jaar lang het diepe in te duiken en in jezelf te ontdekken welke blokkades jou belemmeren? En wil je leren hoe je jezelf kan helen? Kies dan voor dit programma met een op jou afgestemde mix van behandelingen, coaching en oefeningen. Een intensieve en tegelijk compassievolle route. Gezondheid en leven vanuit je kracht.

Gratis advies

Dat je niet weet wat voor jou de beste aanpak is, snap ik heel goed. Daar ben ik voor. Boek nu je gratis Bel-me-Inzichtsessie van 20 minuten en kom erachter welke aanpak jou het meest op gaat leveren.

Het gesprek is vrijblijvend en je krijgt minstens 1 inzicht. En als ik voel dat je bij mij niet op de juiste plek bent, vertel ik je welke stappen beter bij jou passen.