CHI NEI TSANGSHIATSUVOETREFLEXADEM VRIJ SESSIES

BEHANDELINGEN

In de behandelingen kies ik er voor om me niet te richten op één van de systemen maar op de samenhang daarvan en de wijsheid die ons lichaam in zich draagt. Ons zelfherstellend vermogen is gigantisch!

Of we het nu hebben over onze botten, spieren, zenuwen, organen, hormonen, emoties of energiebanen, alles functioneert in samenhang. Deze systemen reageren zowel op elkaar als op invloeden van buitenaf: het weer, wat we eten, ons werk, waar we vandaan komen, de gedachten die we over onszelf hebben…

Ik stem me af op de oorspronkelijke beweging van alles wat er in jouw lichaam beweegt. En ook dat is gigantisch. We ervaren onzelf als massa, maar het schijnt dat alle massa van een menselijk lichaam in feite niet groter is dan een speldenknop. De ruimte die er tussen zit is energie en informatie. In beweging.

En dat is het grote cadeau dat jij jezelf kan geven wanneer je de weg naar Goudenwagen massage praktijk vindt, dat je voelt en ervaart hoeveel wijsheid je eigenlijk in je draagt, hoe krachtig je bent. Je heelt jezelf.

En ik ben blij dat ik een steentje bij heb mogen dragen!