Behandelingen

chi Nei Tsang

detox maakt ruimte

deze diepe buikmassage bevrijdt stagnatie in de buikorganen

Shiatsu

voel je fitter

massage van drukpunten voor het hele lijf en alle lagen, maakt los wat vast zit, geeft energie

Voetreflex

Een gezonde basis

Diepe ontspanning en verlichting via de reflexpunten in je voeten

Gevoelsbewust Bewegen

ontspan je spieren en BEWEEG MET bewuste botten

HOU VEEL MEER ENERGIE OVER EN VERMINDER FYSIEKE KLACHTEN

Adem vrij sessies

Krachtige ademcoaching:

Bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en geniet van wie je werkelijk bent

Boek nu!

Liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Waarom lichaamstherapie

Welke fysieke blokkades, beperkende overtuigingen, blinde vlekken staan nog tussen jou en een stress- en pijnvrij bestaan? Er zijn oplossingen waardoor je straks zegt, zo simpel, ik had nooit gedacht dat dit voor me mogelijk was…

Of we het nu hebben over onze botten, spieren, zenuwen, organen, hormonen, emoties of energiebanen, alles functioneert in samenhang. Deze systemen reageren zowel op elkaar als op invloeden van buitenaf: het weer, wat we eten, ons werk, waar we vandaan komen, de gedachten die we over onszelf hebben… We ervaren onszelf als massa, maar wist jij dat alle massa van een menselijk lichaam in feite niet groter is dan een speldenknop! De ruimte die er tussen zit is energie en informatie. In beweging.

Met de lichaamstherapie richt ik me op de samenhang en de bewegingsruimte die je lichaam van oorsprong in zich draagt. Je zelfherstellend vermogen is gigantisch! In feite heel jij jezelf. Hoe krachtig is dat!?

Ik geloof wel in routine maar in mijn praktijk werk ik er nooit mee. De een heeft genoeg aan een losse behandeling terwijl de ander gebaat is bij een Plus-traject of een Persoonlijk programma M.A.G.I.E.

Losse behandeling of PLUS-traject

Meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of dit PLUS-traject geschikt voor je is.