CHI NEI TSANGSHIATSUVOETREFLEXADEM VRIJ SESSIESGEVOELSBEWUST BEWEGEN

Boek nu!

BEHANDELINGEN EN TRAJECTEN

Welke fysieke blokkades, beperkende overtuigingen, blinde vlekken staan nog tussen jou en een stress- en pijnvrij bestaan? Er zijn oplossingen waardoor je straks zegt, zo simpel, ik had nooit gedacht dat dit voor me mogelijk was…

Of we het nu hebben over onze botten, spieren, zenuwen, organen, hormonen, emoties of energiebanen, alles functioneert in samenhang. Deze systemen reageren zowel op elkaar als op invloeden van buitenaf: het weer, wat we eten, ons werk, waar we vandaan komen, de gedachten die we over onszelf hebben… We ervaren onszelf als massa, maar wist jij dat alle massa van een menselijk lichaam in feite niet groter is dan een speldenknop! De ruimte die er tussen zit is energie en informatie. In beweging.

Met de lichaamstherapie richt ik me op de samenhang en de bewegingsruimte die je lichaam van oorsprong in zich draagt. Je zelfherstellend vermogen is gigantisch! In feite heel jij jezelf. Hoe krachtig is dat!?

Welke behandeling is geschikt voor mij?

  • Shiatsu: drukpunten op het hele lichaam. Van spierspanning naar stroming en soepelheid.
  • Voetreflex: diepe werking op alle systemen van het lichaam via aanraking van specifieke punten op de voet.
  • Chi Nei Tsang: bevrijden van blokkades in het gebied waar je naast voeding ook je emoties verteert. Een diepe buikmassage.
  • Adem Vrij Sessies: intense sessies met de meest krachtige tool die je hebt, ontdek hoe je met de ademhaling, jezelf bevrijdt van oude beperkende overtuigingen. Ja, tegen het leven!
  • GevoelsBewust Bewegen: herontdekken van je oorspronkelijke voelbewustzijn. Flexibel en stabiel meebewegen met het leven.

Gelukkig hoef jij nog niet te weten welke behandeling gaat werken. Helemaal helder krijgen, waar wil jij van af? Waar wil je meer van?  Daar ben ík voor.

Losse behandeling of PLUS-traject

Misschien heb je genoeg aan één afspraak maar meestal is het zelfherstellend vermogen van je lichaam gebaat bij een krachtige impuls. Gemiddeld biedt een serie van 4 behandelingen goed resultaat. Aan het einde van het eerste consult kijken we of het PLUS-traject geschikt voor je is. 

Bel met me. Boek nu je gratis inzichtgesprek van 20 minuten en kom erachter welke stappen jou het meeste op gaan leveren.